Instagram

Tuesday, 13 December 2016

Beli Seafood Segar secara Online di Malaysia


Siapa Penggemar makanan laut kat sini?

I la tu *sendiri tanya, sendiri angkat tangan 🙋 🙋 🙋 . haha


Disebabkan huda penggemar seafood yang tegar, tapi memandangkan tiada transport nak memborong makanan laut. Jadi, ternganga je la kalau tengok gambar orang makan ketam atau udang. haha..

Sampai laa huda jumpa satu kedai online ni, yang boleh hantar makanan laut sampai depan pintu rumah. Tak tau lah kalau korang dah memang *familiar dengan Pembekal Seafood online ni. Sebab dia pernah keluar kat media.

Ni la yang huda cakap tu, namanya "LUBUK LOBSTER".

seafood murah
Seafood online sedia dihantar hingga ke rumah

Order petang, malam tu dah sampai.. Servis yang sangat pantas! Tak sampai sehari pun, huda dah boleh dapat order tu. hehe.

Tapi bukanlah semua jenis makanan laut ada kat situ. Yang ada kat situ semua yang jenis sepit-sepit dan agak mahal. Tapi korang boleh dapatkan dengan harga yang jauh lagi murah dari kedai-kedai kat luar sana tu. Ada yang masih hidup dan ada yang sejuk beku. Terpulang lah korang nak yang hidup ke yang dah mati. hihihi.

Yang ada kat sini antaranya:

seafood delivery malaysia
Canadian Lobster yang masih hidup

seafood delivery malaysia
Canadian Lobster siap untuk dimasak

seafood delivery malaysia
Australian Rock Lobster yang masih hidup. Rupa pun dah memang rock.

seafood delivery malaysia
Ketam Nipah masih bergerak

king crab delivery malaysia
Raja segala ketam. Sentiasa menjadi idaman. Isinya banyak kat bahagian kaki. Seedaaaaapp!!

seafood delivery malaysia
Ketam berkulit lembut. Sangat mudah untuk dimakan

seafood online malaysia
Si sepit biru, Udang Galah ni pun ada

seafood online malaysia
Selain si sepit, ikan Salmon pun ada 

seafood online malaysia
Si Tiram ni pun ada, uiii sedapnyaa!

seafood online malaysia
Half Shell Scallop siap ada telur lagi tu

Nak merasa jugak kesedapan dan kesegaran makanan laut ni? Yang pastinya jangan cari huda. Sebab bukan huda yang jual, huda tau makan je.. hihi

Kalau korang berminat nak merasa si sepit-sepit ni dengan harga yang jauh lagi murah dari kedai kat luar, boleh klik Lubuk Lobster kat bawah ni..



Whatsapp: 013-3923 686 (Encik Luq'man)

(sudah semestinya payah nak dapat kat luar si sepit-sepit ni, sebab ni luar negara mari) hehe

Gambar-gambar dalam ni, semuanya kredit kepada Lubuk Lobster. 😉
Selamat menjamu selera!

6 comments:

  1. tak pernah tahu pulak ada delivery on seafood. Semua fresh pulak tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'a.. semua fresh! cubalah.. best!! hehe;)

      Delete
  2. Replies
    1. hehehe.. a'a.. besar dan fresh! best sangat!!

      Delete
  3. Sekarang macam macam ada. Sampai delivery seafood. Good bisnes 👍

    ReplyDelete
    Replies
    1. bagus kan... semua dah canggih sekarang.. nak kena bijak dan rajin je.. hehe.. :)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...