Instagram

Thursday, 14 September 2017

Cara Mudah Download Movie

Di petang yang hening ini,
Memandangkan cik Soobeey ni agak lapang sekarang..

Maka bermulalah hobi I yang tak berapa nak berfaedah ni kot. Haha.. Apa lagi tengok movie laaa..

Lagi lagi ada lubuk movie yang macam macam cerita ada ni. Mampu la memenuhi kehendak hantu movie macam I ni. hehe.

Sekarang I nak download movie Baby Driver (2017).

Tengok rating agak tinggi. Harap harap menarik la.

Oh ye, ni I share dari mana sumber I dapatkan movie. Nak download kot phone pun takde masalah.




I selalu jugak download kat phone je, senang nak tengok sambil baring. hehe.

Ni linknya, klik SINI untuk join.. Sumbernya dari Telegram.

Pesanan I,
Kalau korang nak download di handphone, pastikan

  • Line internet okay tanpa sebarang gangguan
  • Memory phone korang mencukupi untuk download movie.

Tengok saiz movie tu, berapa..
Kemudian tengok memory phone korang berapa banyak lagi tinggal.
Kalau macam tak cukup tu, pandai pandai lah korang clearkan cache phone korang tu dan delete la memana gambar dan video yang tak perlu. Contohnya gambar dari group WhatsApp, bukannya semua perlu kan..

Okay, tu saja perkongsian I setakat ni.
Selamat menonton

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...