Instagram

Showing posts with label contest. Show all posts
Showing posts with label contest. Show all posts

Sunday, 17 September 2017

Peraduan Nescafe - Hadiah 1 Malam Penginapan di Genting

Korang peminat tegar coffee?
Korang suka minum Nescafe?

Jom minum Nescafe & Menang. Kembalikan kesegaran anda dengan Nescafe.. 

Ceyh, ayat iklan sangat


Nescafe Malaysia

Nescafe sentiasa jadi peneman kebanyakan pelajar untuk berjaga malam, betul tak?
Minuman Nescafe bukan saja digemari oleh pelajar, malah golongan yang sukakan coffee. Nak angkat bagi tetamu minum pun takde hal lah..

Sebab rasa Nescafe sangat sedap!
Ada banyak pilihan rasa pulak tu.. Bukan rasa je banyak pilihan tapi jenis packaging nya pun banyak. Ada dalam tin, pek 3 in 1, kotak, pek isi semula dan botol. Sangat mudah.

Oh ye.. kalau korang nak tau, sekarang ada peraduan Nescafe tau.. Peraduan Jom Whatsapp & Menang/Peraduan Jom Nescafe. Jom sertai!

Kalau korang cari peraduan ni di laman web Nescafe memang takde la ye.. Sebab peraduan ni anjuran Nestle Product Sdn. Bhd dan WorldCard Services Sdn. Bhd.

Link maklumat lanjut tentang peraduan ni ada di penghujung post

Ni I share maklumat peraduan untuk tatapan dan penyertaan korang.

Peraduan Nescafe Jom Whatsapp & Menang
Peraduan Nescafe Jom Whatsapp & Menang di 7Eleven

Nama Peraduan
Jom Whatsapp & Menang


Tempoh Peraduan
Bermula dari 4/09/2017 pada “00:00:001” hingga 29/09/2017 pada “23:59:59”

Cara-cara Penyertaan
  1. Beli 1 produk sedia minum NESCAFÉ tin/PET/UHT dari mana-mana kedai 7Eleven di dalam 1 resit rasmi.
  2. Ambil gambar muka depan resit pembelian
  3. Whatsapp - Gambar resit, Nama Penuh dan No. MyKad ke 017 8868 506
  4. Link untuk menjadi ahli Genting Rewards akan dihantar ke telefon bimbit anda. Sila isi butiran yang diperlukan untuk berpeluang memenangi hadiah-hadiah menarik.
Pesanan
Simpan resit rasmi asal untuk dikemukakan semasa penebusan hadiah-hadiah.


Hadiah-hadiah
  • Hadiah Utama untuk 5 Pemenang Bertuah
          Kad Hadiah Petronas bernilai RM10,000

  • Hadiah Mingguan untuk 200 Pemenang bertuah setiap minggu (selama 8 minggu)
          Penginapan 1 malam di Y5 Deluxe Room, First World Hotel

First World Hotel, Genting
First World Hotel, Genting

Nota
  • Setiap peserta boleh menghantar lebih daripada 1 penyertaan
  • Peserta-peserta layak memenangi 1 Hadiah Mingguan dan 1 Hadiah Istimewa sahaja sepanjang Tempoh Peraduan
  • Pemenang akan diberitahu melalui WAM atau telefon. Senarai pemenang-pemenang juga akan diumumkan di laman web Pihak Penganjur [www.nestle.com.my].
  • Semua hadiah-hadiah mesti dituntut dalam tempohnya



"Jom, minum kopi?"

"Jom menang!"


Selamat Maju Jaya!

Saturday, 7 January 2017

Segment: Follower meningkat dengan mudah

tambah follower
Klik gambar ni ye.. ;)


Selamat hari sabtu, selamat menenangkan fikiran dan merehatkan badan bagi yang tak bekerja harini.

Memandangkan harini, huda pun dalam tempoh bertenang, so huda pun merajinkanlah diri join segmen ni. Muehehe..

Kali ni segmen naikkan followers dengan mudah atau dalam erti kata lain segmen tambah kenalan blogger. Menarik bagi blogger yang baru berjinak-jinak dalam dunia blog atau blogger yang ingin luaskan kenalan dan ingin dikenali.

Caranya mudah sahaja, korang just klik pada gambar kat atas tu, kemudian ikut je apa yang dibagitau tu.


Dan ini huda punya blogID=1807036371359009528

Selamat bersegmen! dan selamat berkenalan! =)

Friday, 2 December 2016

Giveaway Kek Lapis Sarawak by Ain Syahirah

Joined lagi giveaway.
Kali ni hadiahnya makanan pulak..

Ermm.. sedapnyaa nampak kek tu. Hihi..

Macam mana nak join giveaway ni?
Senang je.. korang just klik gambar kat bawah ni dan ikut je syarat-syarat yang ditetapkan tu. Mudah kan..

giveaway

Selamat mencuba.. harap-harap dapat laa merasa kek lapis Sarawak ni.πŸ˜„πŸ˜„

GIVEAWAY SALAM SIHAT BERSAMA MASHITAH MAMAT

Jom-jom sertai giveaway salam sihat dari kakak manis Mashitah Mamat.

Bagus la buat giveaway macam ni. Sebab boleh menggalakkan orang jaga kesihatan, amalkan pengambilan supplement. Suka3x.. 😊😊
Huda sokong dari belakang. Hihi.


Cara nak join giveaway ni senang je.. Klik je gambar kat bawah ni
                                           
                                                      ⇊  ⇊  ⇊  ⇊  ⇊  ⇊  ⇊


giveaway


Lepas tu, baca dan ikut syarat-syarat yang telah ditetapkan tu..
Senang je kan.. 😊😊😊


Selamat mencuba πŸ˜‰πŸ˜‰



END YEAR MINI GIVEAWAY BY MELLYA & FRIENDS

Siapa tak suka join contest kalau dapat hadiah kan.. kih3x..
murahnya la hati para sponsor. Semoga permulaan yang baik untuk bulan Disember ni untuk korang. Semoga murah rezeki ye. πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰

Lama dah rasanya huda tak join contest.
Memandangkan ada contest ni, apa lagi.. grab laa.. boleh kenal-kenal dengan blogger lain kan.

Cara nak join contest ni senang je.. Klik je pada gambar di bawah ni 
                                                                  πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡

Giveaway 2016


Contest ni sedang berlangsung sekarang ni tau, jom jom

Tarikh Mula : 1/12/2016
Tarikh Tamat : Akan dimaklumkan

Selamat ...... πŸ˜™πŸ˜™


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...