Instagram

Showing posts with label special thanks. Show all posts
Showing posts with label special thanks. Show all posts

Saturday, 7 February 2015

Cantikkan Blog: I terhutang budi kat U Dik

Assalamualaikum w.b.t

Haii kengkawan.. Seharian suntuk, erm 24 jam + 1  jam I mengadap laptop ni semata-mata nak cantikkan blog (walaupun tak la cantik mana, ngeh3) tapi puas hati la sebab dapat deco sendiri kan. Special thanks untuk adik misi ni yang sangat baik hati share ilmu. Awesome la u dik.. J Macam mana awak boleh pandai coding-coding ni sume ye..? Memang hebat laa, sebab I tak pandai. Kihkihkih..

So, korang kalau rasa teringin nak make up blog korang, meh terjah blog nurse ni Amalina Lee, banyak tutorial nak lawa kan blog kat situ.. Semoga segala urusan awak dipermudahkan jugak ye, sebab awak dah banyak mudahkan urusan orang.. Terima kasih..! 
Orang berbudi, kita berbahasa. Orang memberi, kita merasa.
(Kalau orang dah beri, kita taknak rasa, kita la yang rugii. ngeh3x) 

Macam mana nak say thanks kat nurse ni ye, kalau kenal atau dekat memang ajak dah keluar, nak belanja makan. Hihi..

Kalau la tetiba Amalina Lee ni baca post ni, komen ye. Contact I, kelim. Betol2 nak belanja ni.  
JJ

Ok, tu je setakat ni. Sekali lagi, terima kasih, thank you, jazakillah khoir.. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...