Giveaway Lazada Riang Ria Raya 2018

11:26


Membeli belah di Lazada di musim perayaan sangat-sangat la best! Tengok la tu, potongan sampai 90%. Dah siap ke semua persiapan nak raya? Dah ada semua? Tak perlu tukar semua baru, raya ni lebih kepada mengeratkan hubungan kita sesama umat Islam. Tapi kalau mampu, tukarlah semua. haha


Soobeey ada jugak survey beberapa barang di Lazada sempena raya ni kan.. Maklumlah, harga pun boleh tahan murahnya.. Yang paling penting bagi soobeey kalau time raya ni, dapat bergambar bersama keluarga. Kumpul sebanyak-banyaknya gambar masa raya untuk ditatap di hari tua. *Kalau sempat tua la.. Sobs. Jadi, kamera adalah benda yang wajib ada bagi soobeey pada hari raya. Tu yang duk tengok tengok jugak kamera kat lazada ni. hehe


Nak shopping di Lazada jugak? Senang je.. Meh soobeey bawak jalan pintas ke lazada. Klik je gambar Riang Ria Raya kat bawah ni dan selamat membeli belah!


riang ria raya ladaza


Oh, kalau korang takde apa nak membeli di Lazada.. Korang boleh jsertai giveaway dari Lazada. Boleh tengok di instagram @lazada_my.


Ada 6 jenis giveaway untuk korang.. Syarat penyertaannya boleh tengok di setiap gambar macam kat bawah ni, di instagram Lazada Malaysia. Cuba jangan tak cuba, mana tau rezeki korang nak raya ni kan.. hehe


Giveaway pertama Line Friens Brown Chicken Plush Sitting Doll





Giveaway kedua Coleman Soft Luna Rainbow Portable Cooler





Giveaway ketiga AULA Multicolor Backlit Gaming Keyboard







Giveaway keempat Bluedio T3 Wireless Bluetooth 4.1 Stereo Headphones





Giveaway kelima Sandisk 32GB Memory Card







Giveaway keenam Slazenger 15 inch Laptop Backpack





Tempoh giveaway ni bermula 1 Jun - 4 Jun 2018, jam 11:59 pm.
Semoga berjaya!

Barang apa yang berjaya mencuri perhatian korang di Lazada untuk raya ni? Jom kongsi =)

You Might Also Like

0 comments

Ads

Follow me Insta