GIVEAWAY PLANNER 2019 by SHFYQHAZHR.COM

14:21


Klik banner atas ni untuk join giveaway ni ye


Planner.. Memang salah satu benda wajib ada tiap tahun. Lagi lagi sebelum masuk tahun baru, mesti dah ada siap-siap dan akan tulis siap-siap perancangan untuk tahun baru tu.. Walhal setiap tahun tak pernah pun tercapai sepenuhnya impian dan harapan tu.


Walau bagaimanapun, bagusnya ada planner ni, sebab kita akan nampak mana hala tuju kita untuk tahun tu. Takde la tetiba dah nak habis tahun, tapi tak tahu buat apa je tahun tu. Tak tahu apa pencapaian pada tahun tu. Memang la nak dapatkan semua yang kita rancang tu agak susah kan, tapi sekurang-kurangnya takde la tak tercapai semuanya.. Paling kurang sebahagian kan.


Hidup pun akan lebih tersusun kalau ada planner ni. Hari-hari pun kalau boleh kena ada list to do. Macam huda sekarang dalam proses betulkan tesis lepas viva. Hari-hari ada list nak kena buat apa harini, esok, lusa dan seterusnya.. Selagi diizinkan Allah, selagi roh masih di jasad la. Tipu la kalau takde yang tak tertinggal list to do tu kan. Kadang-kadang postpone jugak. It's okay, paling tidak, kita tahu man kedudukan kita sekarang dan diharapkan ada perubahahan yang lebih baik dari hari ke hari.

Okay, berbalik kepada Planner.
Blogger Shafyqah Azahar  bermurah hati nak buat GIVEAWAY PLANNER 2019.
Jom kita pakat join giveaway ni bagi memeriahkan dan mengeratkan lagi silaturrahim.
Huda pun sebenarnya baru je follow blogger Sha ni.. Haa kan dah tambah sorang lagi kawan baru.. Bagus tak bagus join giveaway ni? Mestilah bagus kan.. hehe


Antara syarat penyertaan giveaway ni, kena komen mengenai blog Sha.
Huda nak komen banyak pun tak tahu sebab baru follow kan. Hehe. Selamat berkenalan Sha. (:
Apa yang huda boleh komen, huda suka blog Sha sebab warna putih (nampak tenang.. ecece.. 😜)
Cumanya tang header tu je macam serabut sikit (pada pandangan huda la)
Yang lain semua all fine. hehe..

Dah lama tak join giveaway ni.. Ada rezeki dapatlah planner untuk tahun depan.. Amiin..




You Might Also Like

14 comments

  1. All the best. Dari GA yang sama :)

    https://safienatidlywinkle.com/giveaway-planner-2019-by-shfyqhazhr-com/

    ReplyDelete
  2. waahh..best ni kalau dapat...nak jgk lahh..anyway good luckk

    ReplyDelete
  3. Good luck huda.. singgah dari GA yang sama :)

    https://hanaintown.blogspot.com/2018/10/giveaway-planner-2019-by-shfyqhazhrcom.html

    ReplyDelete
  4. singgah sini..good luck
    https://mummysupplementshop.blogspot.com/2018/10/giveaway-planner-2019-by-shfyqhazhrcom.html

    ReplyDelete
  5. Datang dari GA yang sama. Goodluck.

    https://ikashoid.blogspot.com/2018/10/giveaway-planner-2019-by-shfyqhazhrcom.html

    ReplyDelete
  6. Hai,jom join segmen saya!

    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2018/10/segmen-saya-nak-buku-free-by-cuya.html

    ReplyDelete
  7. Salam ziarah dari GA Yang sama...

    Semoga berjaya ..😊
    http://www.mariafirdz.com/2018/10/giveaway-planner-2019-by-shfyqhazhrcom.html

    ReplyDelete
  8. singgah from the same segment

    https://itsthesuraya.blogspot.com/2018/10/giveaway-planner-2019-by-shfyqhazhrcom.html

    best of luck ~

    done follow =D

    ReplyDelete
  9. singgah dari GA yang sama :) Good luck!

    ReplyDelete
  10. Salam, Maisarah singgah dari GA yang sama. Semoga berjaya ;)

    http://www.maisarahsidi.com/2018/10/giveaway-planner-2019-by-shfyqhazhrcom.html

    ReplyDelete
  11. Salam, Fiza singgah BW dan follow dari segmen yang sama. Good luck yer.
    https://ourmemoria.blogspot.com/2018/10/giveaway-planner-2019-by-shfyqhazhrcom.html

    ReplyDelete

Total Pageviews

RESUME KREATIF UNTUK TEMPAHAN

RESUME KREATIF UNTUK TEMPAHAN
Senang Dapat Kerja Pakai Resume Kreatif

Google+ Followers

Followers

Warga BPT