Help Me! Kenapa Iklan Nuffnang Tak Keluar

15:35

Mati akal dah ni memikirkan kenapa la iklan Nuffnang taknak keluar kat blog I. Ye, i tau blog i buruk dan tak menarik tapi paling tidak pun explain la kat i kenapa iklan u taknak munculkan diri kat blog ni.

Macam-macam cara dah I cuba, tak tau lagi kat mana silapnya.

Celaru kejap fikiran i ni tau, mana nak fikir pasal tesis lagi, pasal kahwin lagi, pasal Nuffnang lagi.

I pulak jenis mudah celaru bila ada masalah dan takde penyelesaian. haha


  • Link blog dah betul
  • Dah update survey
  • Dah update code iklan dan copy paste pada tempat tempat yang betol dah
Apa lagi patut i buat ni??

buntu.. haha
My Nuffnang pun asyik pusing-pusing loading for no reason.

Dah tanya jugak pada Nuffnang, dia kata nak check dan bagitau balik macam mana. Tapi sampai sekarang sunyi ni.

Alahai Nuffnang, saya sayang awak tau. Janganlah merajuk macam ni. muehehehe

You Might Also Like

1 comments

  1. samalah masalah kita.. dah tanya nuffnang dorang pun kata akan hubungi balik bila dah tahu apa masalahnya.. tapi tu la sampai skrg sunyi sepi..

    ReplyDelete

I'm Blogger Pantai Timur


Followers

Total Pageviews

Google+ Badge