Buat Duit dari Rumah dengan Sushivid

01:52

Assalamualaikum dan selamat sejahtera,
Salam dihulur sebagai pembuka bicara.

Semenjak dah aktif balik dalam penulisan blog ni, banyak lubuk emas yang soobeey jumpa untuk jana pendapatan, salah satunya adalah SushiVid. Soobeey tahu pasal SushiVid ni pun daripada kawan-kawan blogger. Yang soobeey tahu boleh buat duit dengan SushiVid ni.
Kacchhingg!! 💰💰💰💰💰

Tanggapan awal soobeey bila dengar pasal SushiVid ni, ingatkan kena buat promosi jual sushi atau makanan Jepun. Yelah kan, sebab nama sushi. Rupanya silap besar. SushiVid ni tak ada kena mengena langsung dengan kena jual sushi atau Negara Jepun. hehe.

Apa itu SushiVid?

Seiring dengan kemajuan teknologi, teknik pemasaran pun juga dah semakin canggih dan meluas. Di mana saja anda berada, anda boleh buat duit melalui media sosial anda seperti blog, instagram dan youtube. Zaman sekarang ni semua dah guna teknologi seperti media sosial. Budak sekolah pun dah ada media sosial sekarang. Boleh dikatakan hampir semua orang la dah ada akaun media sosial kan.  Media sosial memainkan pengaruh yang sangat besar kepada kita menjelang tahun 2020 ini.

Tapi pernahkah anda terfikir untuk buat duit dengan media sosial anda tu? Daripada main saja-saja kan lagi bagus sambil-sambil tu, duit pun masuk. Tak begitu?

Jadi, SushiVid ni adalah satu platform yang sangat baik, berbaloi dan menguntungkan kepada:

  1. Syarikat atau mereka yang mempunyai produk: Untuk mengiklankan produk mereka menggunakan kuasa dan pengaruh mereka yang mempunyai ramai pengikut di media sosial
  2. Mereka yang aktif dalam media sosial (blog, instagram dan youtube)

6 Perkara Menarik tentang SushiVid

  • Tiada bayaran dikenakan untuk pendaftaran
  • Dibayar dalam matawang USD
  • Selesai mendaftar, USD2.33 = RM10 akan dimasukkan ke dalam akaun anda
  • Bayaran yang lumayan, jika anda menepati syarat untuk mengiklankan sesuatu produk
  • Mempunyai Referral Program (maksudnya setiap orang yang mendaftar menggunakan referral link anda, anda juga akan dapat hasilnya, RM10 setiap pendaftaran
  • Sebarkan referral link anda kepada rakan-rakan di media sosial, supaya anda dapat hasil dan rakan-rakan anda pun dapat hasil
Jika anda mempunyai blog atau instagram ataupun youtube, anda boleh buat duit dengan media sosial ini. Jika anda mempunyai ramai pengikut di media sosial tersebut, penyertaan anda dalam Sushivid ini boleh dikira sebagai langkah kanan. Rezeki anda. Ni lah yang orang kata, duduk di rumah pun boleh buat duit. hikss..

Cara Pendaftaran SUHSIVID mudah sahaja, ikuti langkah-langkah di bawah:

1. Klik pada pautan ini untuk pendaftaran : SUSHIVID

Anda akan dibawa ke laman web SushiVid seperti gambar dibawah

Cara daftar SushiVid
2. Klik pada I'M AN INFLUENCER

Cara daftar SushiVid
3. Pilih untuk daftar sebagai apa


Cara daftar SushiVid
4. Isi maklumat yang diminta. (Ini contoh jika anda pilih untuk daftar sebagai blogger)

Cara daftar SushiVid
5. Dah siap! Automatik USD2.33 = RM10.00 berada dalam akaun anda

Mudah saja kan? Selesai mendaftar boleh la godek-godek apa yang ada dalam tu. Dan jika anda layak, anda dah boleh mula pilih kerja yang ditawarkan dalam SushiVid ni, seperti gambar di bawah


Job SushiVid
Antara kerja yang ditawarkan dan sangat berbaloi untuk anda terima. Klik saja pada propose

Tengoklah pada harga yang dibayar tu, lumayan kan?
Tunggu apa lagi.. Jangan lepaskan peluang keemasan ini, DAFTAR SEKARANG. Bukan senang tau orang nak bagi duit macam tu je..

Semoga anda semua dapat buat duit dengan SushiVid ni. Soobeey baru je nak propose ni.. Semoga murah rezeki kita semua ye.. 

Klik pada pautan ini untuk mendaftar: SushiVid

You Might Also Like

4 comments

Ads

Follow me Insta